Ajuda

Funcionament botiga

Localització dels productes

Localitzar el producte que està buscant és molt senzill, pot fer-ho emprant qualsevol dels dos mètodes que posem a la seva disposició:

  • Cerca per paraules: a la part superior esquerra de la pantalla, just sota del nostre logotip corporatiu té disponible el cercador. Per localitzar un producte mitjançant aquesta eina només cal que introdueixi qualsevol paraula que pugui pertànyer al producte que està buscant, per exemple: arròs, bistec, vedella… i polsar el botó Cercar, automàticament li serà mostrat el llistat de productes disponibles que coincideixin amb aquesta cerca.
  • Llistat per categoria: si vol també pot consultar els diferents productes disponibles segons la seva classificació en categories (peix, verdures, elaborats…). A la part esquerra sota l’eina de cerca trobarà el llistat de categories disponibles, polsant damunt de qualsevol d’elles li apareixerà el llistat de productes d’aquesta. Si una categoria té molts productes aquests estaran dividits en pàgines, a la part inferior del llistat trobarà l’opció per visualitzar les diferents pàgines.

Un cop hagi localitzat el producte que està buscant, pot indicar les unitats que en vol comprar i afegir-lo a la cistella de la compra directament des de el llistat, o bé prement damunt del nom del producte accedirà a la seva fitxa completa on podrà veure la fotografia de més grandària, la descripció, productes similars…

Funcionament de la cistella de la compraLa cistella de la compra conté tots els productes que ha anat seleccionant en el seu procés de compra. Sempre que afegeixi un producte a la seva comanda se li mostrarà el contingut de la cistella, a més, a la part superior dreta sota el menú d’opcions sempre té disponible l’accés a la cistella juntament amb un resum dels articles adquirits i totals. Mitjançant la cistella de la compra pot realitzar les següents accions:

  • Actualitzar: mitjançant la cistella pot canviar les quantitats que vol adquirir de cada producte. Quan canviï alguna quantitat ha de polsar el botó Actualitzar per tal que s’actualitzin els totals de la cistella.
  • Eliminar seleccionats: si vol treure algun producte de la seva comanda ha de seleccionar el checkbox que hi ha al començament de cada fila abans de la fotografia i després pulsar l’opció Eliminar seleccionats. Si vol esborrar tots els productes que ha afegit fins al moment pot utilitzar el checkbox de la capçalera que seleccionarà tots els productes a la vegada.
  • Continuar comprant: aquesta opció li permet tornar a la pantalla anterior on estava (llistat d’una categoria, resultat d’una cerca…) abans d’afegir un producte a la cistella per poder continuar comprant.
  • Finalitzar comanda: un cop ja ha seleccionat tots els productes que vol adquirir ja pot finalitzar la seva comanda, només cal que polsi el botó Finalitzar comanda.

Finalitzar una comanda

Per tal de finalitzar la comanda només ha de fer dos passos:

  • Identificar-se com a client: si és la primera vegada que realitza una compra haurà de registrar un compte de client, és molt senzill i només cal que segueixi les indicacions per facilitar-nos les seves dades. Aquest compte li servirà, per en un futur, poder realitzar altres comandes. Si ja és client i encara no s’havia identificat només haurà d’introduir el seu email i la seva clau d’accés.
  • Selecció data/hora d’entrega i confirmació: un cop identificat li serà mostrada la pantalla de finalització de la comanda. Aquesta li mostrarà la data prevista d’entrega, que pot canviar per adaptar-la a la seva disponibilitat, així com també podrà escollir en quin dels diferents trams horaris li va millor que li entreguem la seva comanda. Finalment també disposa d’un camp d’observacions per fer-nos arribar qualsevol comentari que cregui convenient sobre la comanda. Un cop hagi seleccionat la data i hora en que vol rebre la comanda només cal que polsi el botó Enviar Comanda, la seva comanda ja estarà realitzada, a més automàticament se li enviarà un correu electrònic amb el contingut d’aquesta a mode de confirmació.

Visualitzar una comanda anterior

A través de l’apartat El meu compte té accés a l’historial de totes les comandes que ha realitzat, el seu estat… Per accedir-hi només cal que s’identifiqui amb el seu email i la seva clau d’accés i vagi a l’opció Visualització de comandes. Per defecte sempre li serà mostrat el llistat de les comandes pendents. Utilitzant les eines d’acotació podrà cercar comandes realitzades en dates concretes o segons quin estat es troben i actualitzar el llistat. Prement el botó Veure que hi ha en cada comanda accedirà al seu detall, on podrà visualitzar tots els productes adquirits en aquesta (productes, quantitats, preus…)

Canviar les seves dades (adreça, clau d’accés…)

Si ha canviat de domicili, adreça de correu electrònic o simplement vol escollir una clau d’accés diferent pot canviar-ho accedint a l’opció Canvi de dades de El meu compte. Simplement haurà de modificar les dades que vulgui de la seva fitxa de client i polsar el botó Modificar.