Empresa

“Magasa, buscant la satisfacció del client”

Magasa és una empresa de caràcter familiar englobada dins el grup, tan característic en el nostre país, de les petites i mitjanes empreses, dedicada a la venda i distribució de tot tipus de productes congelats.

Amb una flota de 9 vehicles preparats especialment pel transport i manteniment dels productes congelats arribem tant al consumidor particular com a empreses del món de l’hosteleria, escoles, residències… Tot això amb l’avantatge que els nostre vehicles ens permeten de no trencar la cadena del fred i per tant, assegurar que el client gaudeixi quan vulgui dels productes de la millor qualitat.

 

Sota la premissa d’aconseguir com a principal objectiu la satisfacció del nostre client, a Magasa treballem, amb unes importants instal·lacions, per aconseguir satisfer l’estàndard de servir el producte de màxima qualitat al millor preu.

Cambres de congelació a la temperatura permanent de -20º C, un túnel de congelació que arriba als -36º C i diverses cambres de productes frescos, a més de dues sales de manipulació (una de carn i una de peix) formen part d’aquesta infraestructura necessària per aconseguir que el producte es conservi en les millors condicions i, com a conseqüència, s’obtingui la satisfacció del client.

 

Amb una història de més de 20 anys darrera, Magasa disposa avui en dia d’una important cartera de clients que és producte d’un treball basat en l’esforç diari i la certesa que oferir qualitat és la millor forma d’invertir en el futur de tota empresa.